Design Online

Must see rformatieve website!

Fan van hedendaags meubeldesign? En je kent rform nog niet? comma ontwikkelde een gepaste huisstijl en een functionele website met een handige e-shop voor deze ‘furniture engineer’.

rfrom is een Belgisch meubeldesignmerk dat zelf hedendaags design ontwerpt en dit ook zelf fabriceert. Één van de criteria die rform hanteert, is betaalbaarheid. Verwacht geen peperdure state-of-the-art objecten. rform focust op originele, budgetvriendelijke meubelen. rform kiest bewust voor een lage drempel, voor ecologisch verantwoorde materialen en handige flatpackverpakkingen met eenvoudige montage-instructies. De meubelen van rform zijn zo ontworpen dat ze maximaal kunnen beantwoorden aan de persoonlijkheid en smaak van wie ze in huis haalt. Modulair, op en top personaliseerbaar en quasi eeuwig aanpasbaar. Uitbreiding van de kroost en meer plaats nodig aan tafel? Vroeger verzot op kersenrood maar nu meer fan van merelzwart? Geen probleem. rform houdt van bij het ontwerp rekening met het feit dat smaken nu eenmaal verschillen en wonen altijd evolueert.
De e-shop is dan ook zo opgebouwd dat de bezoeker vlot zijn meubel volgens zijn wensen en voorkeuren kan samenstellen. Iris Blue of Foxy Orange? Een voorkeur voor de grootte van het tafelblad? Op www.rform.be configureer en bestel je in een mum van tijd de meubelen die bij je passen. Bezoekers die het liever in het Engels doen, kunnen terecht op www.rform.eu.