De Standaard in een nieuw jasje

Sinds gisteren steekt De Standaard in een nieuw jasje. De kwaliteitskrant kiest hiermee niet enkel voor een andere look, maar kiest ook bewust op redactioneel vlak voor andere accenten.

Op visueel vlak gaf uitgever Corelio zijn vlaggenschip een grondige opknapbeurt. De nadruk ligt hierbij op een heldere look, met meer aandacht voor duidelijkheid en transparantie. Dit moet ervoor zorgen dat de krant in de eerste plaats ‘leesbaarder’ wordt.

Redactionele koerswijziging

Naast de lay-out werd ook aan de inhoud van De Standaard gesleuteld. Economisch nieuws krijgt een prominentere plaats. dS2, de uitneembare cultuurkatern, wordt dikker en zal voortaan een gevarieerder cultuuraanbod bestrijken. Media en Nieuwe Media blijven een belangrijk dagelijks onderwerp. In de rubriek Hart en Hoofd komen voortaan over twee pagina’s achtergrondstukken over psychologie, zingeving en relaties aan bod.

Adverteren in De Standaard

Met deze restyling wil Corelio na recente investering in o.a. de online versie van de krant nu ook de gedrukte versie aanpassen aan de media anno 2013. De nieuwe vorm biedt lezers een nog hoger leescomfort en biedt adverteerders een heldere en uitgelezen context om met hun doelgroep te communiceren.

Diverse formules laten toe op een toegankelijke manier op nationale of regionale basis te adverteren in De Standaard. Wil je meer weten over hoe comma, uw bedrijf in the picture kan zetten in deze kwaliteitskrant, neem dan snel contact op!