De juiste cupmaat?

Check de Pidy cataloog

Pidy – met productie units in België, Frankrijk en de V.S. – is wereldleider  in ‘ready to fill’ producten. Deze deegproducten vinden hun weg naar de foodservice, retail en industrie.
Bladerdeeg, zanddeeg, foncage,… no palm, glutenvrij, … Hartig of zoet … Als tussendoortje, starter of hoofdgerecht … Pidy heeft een mega- assortiment voor ‘anywhere, any time’. comma realiseerde de nieuwste productcataloog.

Toen Pidy en comma met elkaar in zee gingen, werd grondig stilgestaan bij communicatie zoals ze was en de richting waarin we wilden evolueren. Smaak, textuur, mondgevoel,… Pidy maakt innovatieve topproducten, met aandacht voor de fijnste details. Van hobbykok, over grootkeukenchef tot maître patissier. Iedereen die Pidy kent, apprecieert de basis die Pidy biedt om naar hartenlust culinair te creëren. Hoog tijd dus dat de belevingssensatie in de communicatie zijn intrede deed en te breken met de pure productgerichte oriëntatie. Deze aanpak resulteerde in een eigen stijl waarin de belevingsmomenten een belangrijke plaats krijgen: “Pidy, anywhere, any time”.

Ook de nieuwe productcatalogus sluit aan bij die richting. Fris, prikkelend, smaakvol, creatief… Deze sfeerzetting vormt de ondergrond voor een overzichtelijke catalogus met to-the-point info over het brede assortiment.

Op zoek naar een gepast kleedje voor je communicatie? We design on-demand!

Contacteer Greetje via greetje@merkenmarketeers.be