COMMA OP DE BEURS

Fullwood in de spots

Vragen aan een hedendaagse melkveehouder – all over the world – of hij of zij ‘Fullwood’ kent, is als vragen aan een voetballiefhebber of hij al eens van ‘Messi’ heeft gehoord. comma ontwierp de beurstand voor Fullwood Ltd, met hoofdzetel in Manchester.

Fullwood is een wereldwijde koploper in het ontwikkelen, fabriceren en verdelen van technologische hoogstandjes voor de melkveehouderij. ‘Profit Farming’ waar zowel de melkveehouder als zijn vee beter van worden, is de grondreden waarvoor ze het al meer dan 70 jaar doen.

comma ontwierp een beursstand ‘new style’ van 19 meter op 12 meter. Grote kleurvlakken, combinatie van strak en rondingen, open… Het zijn woorden die de stand op de NEC beurshallen in Birmingham typeerden.

In de ‘Discovery Box’ maken de bezoekers via touch screens kennis met Fullwood. Op de stand staat de Merlin melkrobot centraal. Met deze robot is volautomatisch melken en het adequaat opvolgen van de individuele koeien een realiteit geworden. Geen wonder dus dat ook de ‘Crystal Hert’ Management Software volop in de kijker werd geplaatst. Verder aandacht voor de diverse melksystemen ( de zogenaamde ‘parlours’) en de geavanceerde koelsystemen. Per thema werden tevens informatieve leaflets ontworpen.

We ontvingen positieve feedback uit de UK. Plenty bezoekers, goed onthaalde nieuwe stijl, lots of interaction… Nice! Nice! Ideeën nodig voor een beursstand? Contacteer Greetje via greetje@merkenmarketeers.be.