Come as you are

..en evolueer tot wie je wilt zijn

Wat is je merk? Het is wat mensen over je zeggen als je de kamer hebt verlaten (Jeff Bezos, stichter Amazon). Idealiter voelen die mensen precies aan wat je merk is, wat het karakter ervan is. Om een sterk merk uit bouwen is de eerste stap het ontrafelen van je ware identiteit.

Zelfkennis is de sleutel om je merkpersoonlijkheid in de juiste richting te stuwen. Weet wie je echt bent. Toets het af met wie je zou willen zijn. Toets het met af met het beeld dat de mensen van je hebben. Toets het af met het beeld waarmee je geassocieerd wil worden.

Hoe dichter deze aspecten naar elkaar toe groeien, hoe sterker de positie van je merk wordt. Zet je merk centraal en niet je strategie. Weet waar je voor staat (en wil voor staan) en voer dat continu en consistent door in alles wat je doet, zowel intern als extern. De wijze waarop je merk ‘beleefd’ wordt (fysiek, intellectueel, wij-gevoel,…) wordt immers steeds belangrijker.

Meer info over de positionering van je merk vind je hier.

Samen op zoek naar de essenties van je merk

De juiste positionering van je bedrijf is één van de key factoren van je succes. Brand Strategy is een van de specialiteiten van comma. Het is niet toevallig dat ‘merkenmarketeers’ de onlosmakelijke extensie van onze naam is. comma gaat samen met jou op zoek naar de pijlers van je merk.

Aan de hand van een vragenlijst verzamelen we een veelheid aan informatie rond waarden, karaktereigenschappen e.d.m. die jouw bedrijf typeren.

Hiervoor ontwikkelden we de brandtool ‘Gibraltar Quest’. Met deze tool kan je – al dan niet samen met je team – online de vragenlijst invullen. De resultaten worden automatisch gebundeld in een rapport. Na de analyse van de antwoorden van de respondenten, volgt een diepte-interview. Op basis van de resultaten en concurrentie-analyse wordt het merkenmodel uitgerold. Na validatie wordt dat merkenmodel de hoeksteen van een consistente marketing- & communicatieaanpak.

GibraltarQuest1 GibraltarQuest3

GibraltarQuest2

KMO-portefeuille

comma, merkenmarketeers is een dienstverlenend marketing- & communicatiebureau gespecialiseerd in Brand Strategy, Brand Design en Digital Branding. We zijn erkend dienstverlener ‘kmo-portefeuille’.

Het merkenmodel-traject kan dus volledig gebeuren via subsidie van de Vlaamse overheid.

De gemiddelde doorlooptijd van een merkenanalyse & de ontwikkeling van het merkenmodel bedraagt gemiddeld drie weken.

Op dit ogenblik zijn we volop aan het werk voor de bedrijven Dex, Amicimi en Stanwick. Andere bedrijven zijn ingepland voor een opstart. Nieuwe opdrachten kunnen opgestart worden vanaf april.

Info over de kmo-portefeuille vind je hier.

Wens je meer info? Of wil je een afspraak maken?

Contacteer Greetje Demuelenaere: greetje@merkenmarketeers.be