Cards for happy moments?

Think Tadaaz!

Tadaaz.be is ‘de’ plaats op het web voor trendy, gepersonaliseerde kaarten, aankondigingen en uitnodigingen voor alle ‘happy moments’ in je leven. Gebruiksvriendelijker kan het niet. Je kiest uit een breed aanbod exclusieve ontwerpen van het Tadaaz-ontwerpteam. Je voegt je persoonlijke accenten toe (foto’s, tekst, …). Je vult je winkelmandje en in een mum van tijd ontvang je thuis je perfect afgewerkte bestelling waarmee je iedereen zal verrassen!

comma denkt strategisch/creatief mee over de communicatie van tadaaz.

Onlangs ontwikkelden we een originele plooifolder om Tadaaz in de kijker te plaatsen. We kozen voor een geplooide accordeon van afscheurbare kaartjes. De folder werd opgebouwd rond de brede waaier van happy moments: geboorte, huwelijk, feest, communie, kerst en nieuwjaar, … Deze ‘happy moments’ zijn immers de trigger om online kaartjes en accessoires te bestellen op tadaaz.be. In de folder wordt uiteraard ook stilgestaan bij de uitgebreide, unieke collectie, de procedures om zelf je gepersonaliseerde kaartjes samen te stellen, de snelle en betrouwbare service, etc. Het is een flexibele communicatietool die geschikt is voor tal van locaties, gelegenheden, events e.d.m.

Binnenkort gebruikt tadaaz voor het eerst televisie als communicatiekanaal. Van 23 november tot 20 december is de billboard van Tadaaz te zien op VTM & Vitaya. Zet je schrap voor de buis! Of beter nog: surf meteen naar www.tadaaz.be om online je kaartjes te bestellen voor jouw happy moment!

Nood aan creatief/strategisch advies voor je merk? Contacteer greetje@merkenmarketeers.be