Bouckaert

de apotheker die U kent

Apotheek Bouckaert uit Zedelgem is anders dan de andere. Deskundig advies en begeleiding op maat van elke klant is een absolute prioriteit. De apotheek heeft hiervoor 4 gediplomeerde apothekers in dienst. comma gaf apotheek Bouckaert een vernieuwende, onderscheidende, visuele identiteit.

Naast een uitgebreid assortiment (medicatie, homeopathie, verzorgingsproducten, babyproducten, producten voor senioren, uitleendienst, …) focust apotheker Peter Bouckaert op service, informatie, kennis en innovatie (labelling van producten, distributierobot, voorverpakking van medicatie per portie etc.).

Vooreerst werd een logo met een baseline ontwikkeld. Als baseline werd gekozen voor “de apotheker die U kent”. Deze baseline illustreert het tweerichtingsverkeer, de persoonlijke betrokkenheid, de rol als onderlegde, toegankelijke vertrouwenspersoon: de apotheker kent u en uw verhaal en u kent ook uw apotheker. Deze betrokkenheid en vinden we ook in het logo terug. De tekstballon met het groene kruisje (symbool voor de apotheek) refereert naar de dialoog.

Qua kleurgebruik werden oefeningen gemaakt op het iconografische groen. Het logo is opgebouwd uit een atypische blauwgroene hoofdkleur in combinatie met een grasgroen accent en een donkergrijze kleur. Het geheel oogt fris, heeft een warme uitstraling en combineert strakheid met een gedoseerde souplesse. Op basis van de huisstijlgids werd de apotheek zowel instore als outstore aangekleed: rolbanners, papieren zakjes, bordjes, raambestickering etc.

Nood aan advies voor uw bedrijfsapotheek? Ga naar de apotheker die U kent.
Open over de middag.

Toe aan een rustpunt voor je marketing-communicatie? Mail greetje@merkenmarketeers.be