Archer & Bailey: nieuw merk, nieuwe website

comma, merkenmarketeers lanceerde deze week een nagelnieuwe website voor Archer & Bailey. De Drupal 7-website moet de lancering van dit nieuwe merk kracht bij zetten. Voortaan is www.archerandbailey.be hét adres voor al wie zijn interieur een tweede adem wil geven.

Archer & Bailey

Het Brugse bedrijf Vlamytal beschikt over een ongeëvenaarde expertise op het vlak van stralen en behandelen van hout en metalen voor bouw- en landbouwsector, machine- en vrijetijdssector. Met Archer & Bailey lanceert Vlamytal een nieuw merk, specifiek gericht op de behandeling van meubelen en interieurs.

Naast de creatie van het nieuwe merk – inclusief naam, logo en positionering – stond comma, merkenmarketeers ook in voor de bouw van een bijhorende website. Net als alle nieuwe websites van comma, merkenmarketeers is ook deze site opgebouwd in Drupal 7. Dit platform biedt de mensen bij Archer & Bailey heel wat mogelijkheden naar het eenvoudig aanpassen van content en beelden op hun eigen website toe.

De website geeft een duidelijk overzicht van de aangeboden diensten, realisaties en maakt het mogelijk om vlot een offerte aan te vragen. Bij het ontwerpen van de website ging speciale aandacht naar het visuele aspect, die de veelzijdigheid van de straal- en laktechnieken van Archer & Bailey reflecteert.