Als een paal boven water

 

De vlaggen- en mastenfabrikant Debaere heeft onlangs zijn activiteiten als ontwikkelaar en producent van vlaggenmasten onder een nieuwe naam, een nieuw merk gelanceerd: Pole Position! comma schreef het verhaal.

Pole Position heeft een unieke positie verworven in de markt van de vlaggenmasten. Het is één van de weinige ‘onafhankelijke’ Belgische mastenmakers die bovendien alles zelf in België ontwikkelt en produceert. Meer nog, het is de mastenmaker met de langste traditie. Het merk Pole Position draagt de stempel van ervaring, knowhow, innovatie en het continue streven naar excellente kwaliteit. Pole Position is m.a.w. het duurzame alternatief voor goedkope, dubieuze importoplossingen. De respons op de Direct Mailing die wij uitstuurden naar signmakers bewijst dat er effectief nood is aan de topkwaliteit die Pole Position biedt.

comma deed wat je van een ervaren ‘merkenmarketeer’ mag verwachten: het merk opbouwen (naam, logo, huisstijl), het ontwikkelen en online zetten van een krachtige website, de pers op de hoogte brengen, DM, e-communicatie, etc…

Meer over Pole Position vind je op www.p-position.be.