Alle kruit verschoten op Batibouw?

De  hoogmis voor de Belgen met bakstenen in de maag zit er weer op. De kruitdampen van het communicatiegeschut van ieder die iets betekent in de bouw- en woonwereld hangen nog boven de Heizel.
En uit die dampen rijst de vraag: “Is er nog leven na Batibouw?”.

Continuïteit en spreiding zijn essentiële marcom-begrippen. Daarom zijn de mediaplannen voor onze klanten hypotheek.winkel en Lapeirre niet toegespitst op het geijkte sleutelmoment van Batibouw.

Wie al eens naar VTM kijkt, zal de billboard van hypotheek.winkel al opgemerkt hebben. Wie hem nog niet op tv zag, heeft nog de tijd tot eind maart om hem op te nemen, te bewaren en elke dag opnieuw te bewonderen (Aspe, Chicago Fire, De Buurtpolitie, De Kotmadam, Ella, Familie, Films laat, Films middag, Home and Away). Daarnaast is er ook een online-koppeling, op sites die samen goed zijn voor 11.000.000 hits per maand. En zoals het hoort voor merkenmarketeers, doen we een meting achteraf om te zien of de Kotmadam en Aspe, onze Bruggeling van dienst, de brand awareness een opkikker hebben gegeven.

25 leningen in één beweging vergelijken? www.hypotheekwinkel.be

Ook voor Totaalaannemer Lapeirre trekken we een eigen, aangepaste kaart. On air, in de Standaard en met een niet te versmaden bouw- en inspiratiekrant om op zondag bij een lekkere croissant te degusteren. De radiospot was te horen op Radio 2 in februari. Wie hem toen heeft gemist kan nog afstemmen op de zender in maart, september en oktober of klik hier.

By the way, voor wie het nog niet wist: hun trendsettende activiteiten in de constructie van lage-energiewoningen, passief- of nulenergiewoningen, bracht Lapeirre destijds onder in de BVBA Essenta Living. Er werd onlangs beslist om Essenta Living BVBA, commercieel, juridisch en financieel te integreren In Lapeirre Woningbouw BVBA. Samen gaan ze verder onder de naam ‘E-smart’. De drie pijlers van Lapeirre zijn vanaf nu Bouwen, Verbouwen en E-smart. Meer vind je op de pas vernieuwde site www.lapeirre.be.

Heb je vragen marketing gerelateerde issues? Mail gerust naar greetje@merkenmarketeers.be